fbpx

Što su suncatcher-i sa feng shui kristalima i kako to funkcionira u našim prostorima?

Suncatcher XL
Suncatcher XS
Suncatcher S
Suncatcher S
Suncatcher M
Suncatcher M
Suncatcher L
Suncatcher L

Suncatcher-i sa feng shui kristalima su obruči od drva ili metala u kojima se isplete mreža kao na Hvatačima snova i u njih se upletu feng shui kristali.

Prema feng shui-u svjetlost je vrlo važna Yang komponenta u prostoru.

Feng shui kristali su raznorazni brušeni oblici od kristalnog stakla. Oblici mogu biti kugla, kapljica, prizma i sl., a iako je riječ o kristalnom staklu, a ne prirodnim kristalima najčešće se koristi termin „feng shui kristali“.

Feng shui kristali izrađeni su na način da se izbrusi puno faceta po komadu stakla koje im daju čaroban blještav sjaj i raskošan izgled. Facete su plohe koje se bruse na komadu stakla u kojima se prelamaju zrake svjetlosti.

Kada svjetlost dođe na brušene facete, reflektira se svjetlost i na taj način stvara dugine oblike po prostoru. A pošto dugine boje stimuliraju i oblikuju Chi, životnu energiju, preporuča se imati takve kristale u prostorijama u kojima boravimo.

Za što se koriste feng shui kristali?

Feng shui kristali koji stvaraju reflektirajuće svjetlo koriste se za pokretanje ustajale energije u prostoru,  za proširenje energije u uskim hodnicima i drugim tamnim, skučenim ili ustajalim prostorijama.

Mogu se postaviti na prozore doma, ureda ili u auto. Kada otvorimo vrata našeg doma, ureda ili auta, teška energija koja ulazi izvana lomi se na facetama kristala i pretvara se u meku, životnu, Chi energiju.

Suncatcher koji na sebi ima feng shui kristale ne služe samo za pokretanje energije, već i za zaustavljanje gubitka energije. Donose stabilnost i mir i raspoređuju nevidljivu Chi energiju po životnom prostoru.

Gdje i kako postaviti Suncatcher-e sa feng shui kristalima u našim domovima?

Postavljanjem Suncatchera sa feng shui kristalima u vaš dom ili na radno mjesto poboljšati ćete protok Chi energije i općenito poboljšati vaš život. Ovisno o tome na kojoj poziciji je postavljen, tako će balansirati energiju u određenim područjima vašeg života.

Ako želite neutralizirati ulazak negativne energije, odnosno energije sa niskim frekvencijama, tada ćete postaviti svoje Suncatcher sa feng shui kristalima u jugoistočno područje vašeg doma ili u razini očiju nasuprot glavnom ulazu u vaš dom.

Ukoliko želite povećati bogatstvo, uspjeh i obiteljski sklad, postaviti ćete Suncatcher-a sa 6 komada feng shui kristala u središte doma ili u kut dijagonalno od ulaza u kuću odnosno prostoriju u kojoj boravite.

Ako želite povećati prihode i ulaz novaca u vašu realnost, to ćete postići postavljanjem Suncatchers sa feng shui kristalom u jugoistočno područje dnevnog boravka, ureda ili blizu blagajne na radnom mjestu.

Imate osjećaj da ste zapeli i da vam je potrebna pomoć, postaviti ćete svoj Suncatcher sa 6 feng shui kristala u sjeverozadno područje doma, te ćemo na taj način privući korisne ljude u svoj život koji nam mogu pružiti potrebnu potporu.

Na ljubavnom planu vam ne cvatu ruže i htjeli bi to promijeniti!? U tom slučaju postaviti ćemo Suncatcher sa 2 feng shui kristala u jugozapadni kut dnevnog boravka ili spavaće sobe i primijetiti ćete kako se vaša ljubavna i romantična situacija pretvara u nešto što ste priželjkivali.

Naši dragi školarci i studenti marljivo rade i uče. Ukoliko im želite pomoći i olakšati pisanje zadaća, seminara i polaganje ispita stavite im Suncatcher sa feng shui kristalima u sjeveroistočni dio učeničke ili studentske sobe, ili  ga možete staviti na sami radni stol i na taj način ćemo povećati pozitivnu energiju odnosno energiju sa visokim frekvencijama potrebnu za učenje.

Ukoliko želite poboljšati koncentraciju na svom radnom mjestu, potaknuti energiju za donošenje dobrih odluka, te ubrzati svoju karijeru i usmjeriti je ka uspjehu, postaviti ćete svoj Suncatcher-a sa feng shui kristalima na radni stol.

Ako ste često u automobilu ili ako ste samo ponekad ali se želite koncentrirati na vožnju i ukloniti umornu energiju, objesite Suncatcher sa feng shui kristalima na unutrašnje ogledalo u automobilu kako bi poboljšali koncentraciju u vožnji i uklonili umornu energiju.

Uvijek postoji način da poboljšate svoju životnu situaciju. 

Samo si trebate postaviti pitanje „KAKO?“ i na njega nikada ne odgovoriti sa „ne znam“. Postavljanjem pitanje i ne odgovaranjem ako nemamo konstruktivan odgovor potičemo svoje moždane vijuge da se pokrenu i pronađu odgovor. A ako postavimo pitanje i pričekamo, odgovor će sigurno doći. Samo trebamo biti strpljivi i osluškivati okolinu.

Ponekad nam odgovori dođu iz najčudnijih izvora… Ponekad ćemo šetati ulicom i prolaznici će spomenuti nešto što će nam se činiti smislenim u našem kontekstu, i evo ga, odgovor je tu.

Ponekad ćemo čuti nešto na TV-u, ili pročitati u nekoj knjizi, ili će nas prijatelj ili prijateljica nazvati i reći „Hej, slušaj! Znam da će ti možda zvučati glupo, ali to i to mi je „palo na pamet“ dok sam kuhala ručak i sjetila sam se tebe. Nadam se da će ti ta informacija koristiti?!“

Upravo se ovaj posljednji primjer desio meni prije mjesec dana i uvelike mi olakšao trenutnu situaciju koja je bila naizgled bezizlazna.

Tako da… Vjerujete da možete i onda ćete i moći. Velika je snaga u našim uvjerenjima, o kojima bi mogla pisati neki drugi puta.

Love you all

Maja ❤️

Izvor: nebeski-dar.hr

Podijeli s prijateljima