fbpx

Love you all,... Maja

Ovo je moja prva rukotvorina kojom sam započela priču zvanu “Dohvati Svoje Snove”.

Naravno nisam tada ni znala gdje će me odvesti. Bilo je to 2019. godine kada smo živjeli u Zagrebu. Bili smo pozvani na jedan party na koji nisi mogao doći bez poklona, a kad ono propuh u novčaniku. Stvarno smo htjeli proslaviti sa našim susjedom njegovu diplomu, ali nam je bilo glupo doći praznih ruku.

“I šta ćemo sad?” kaže moj muž. A ja puna entuzijazma odgovaram: “Ja ću mu napraviti poklon!!!” Muž me u čudu pogledao: “Od čega? Kako? Šta ćeš mu napraviti?” Ja: “Vidjet ćeš! Bit će super! Nešto ću smisliti u hodu! Imam prazne staklenke od Lucijine kašice… Otići ću tu iza u šumu i pronaći granu…. Ma vidjet ćeš! Bit će to super svijećnjak!” U čudu me pogledao: “Svijećnjak!”

” Pa da! On i cura (sada već i žena) vole provoditi vrijeme na terasi. Bit će to super poklon! I još ćemo ga mi svi zajedno napraviti!” “Handmade!! A to oni cijene i vole.” I tako sam se ja upustila u izradu, muž mi je pomogao sa bušilicom (danas to radim sama💪😉), cure su mi pomogle pronaći granu i povezati dijelove… I eto ga! Poklon je bio tu, a fešta nezaboravna!

Nakon toga moja draga prijateljica, bolje rečeno sestra, nakon što je vidjela sliku naručila je jedan za sebe…. I tako je to sve počelo… Zahvalna sam na toj situaciji jer danas ne bi bila ovdje gdje sam sada. U mom malom raju!😇🥰💕🙏🙏🙏🙏

Kad hoćeš nađeš način, kad nećeš nađeš izgovor!

Voli vas Maja 🌬️💕🌍

Hvala Maji,...