fbpx

Razno

Sve što se može zamisliti, može se i napraviti.

razno-izrada nakita
privjesak
Suncatcher XL
Suncatcher XS
Suncatcher S
Suncatcher S
Suncatcher M
Suncatcher M
Suncatcher L
Suncatcher L

Feng shui kristali s reflektirajućim svjetlom koriste se za pokretanje ustajale energije u prostoru, za proširenje energije u uskim hodnicima i drugim tamnim, skučenim ili ustajalim prostorijama. Postavljaju se na prozore doma, ureda ili auta.

Teška energija koja ulazi izvana lomi se na facetama kristala i pretvara se u meku, životnu, Chi energiju. Suncatcher koji na sebi ima feng shui kristale ne služe samo za pokretanje energije, već i za zaustavljanje gubitka energije. Donose stabilnost i mir i raspoređuju nevidljivu Chi energiju po životnom prostoru.

Postavljanjem Suncatchera sa feng shui kristalima u jugoistočno područje vašeg doma ili u razini očiju nasuprot glavnom ulazu u vaš dom, neutralizirati ćete ulaz svake negativne energije. Postavljanjem Suncatcher-a sa 6 komada feng shui kristala u središte doma ili u kut, dijagonalno od ulaza, povećava se bogatstvo, uspjeh i obiteljski sklad. Stavljanjem Suncatchers sa feng shui kristalom u jugoistočno područje dnevnog boravka, ureda ili blizu blagajne na radnom mjestu postižu se veći novčani dobitci i povećavaju se prihodi.

Postavljanjem Suncatcher-a sa 6 feng shui kristala u sjeverozadno područje doma privlačimo korisne ljude u svoj život koji nam mogu pružiti potrebnu potporu. Postavljanjem Suncatcher sa 2 feng shui kristala u jugozapadni kut dnevnog boravka ili spavaće sobe, poboljšavamo ljubavne, romantične odnose. Stavljanjem Suncatcher-a sa kristalima u sjeveroistočni dio učeničke, studentske sobe ili na samom radnom stolu, povećavamo pozitivnu energiju potrebnu za učenje. Postavljenje Suncatcher-a sa kristalima na radni stol, poboljšava se koncentracija, energija za donošenje odluka i ubrzava se karijera. Objesite Suncatcher sa feng shui kristalima na unutrašnje ogledalo u automobilu kako bi poboljšali koncentraciju u vožnji i uklonili umornu energiju.

Izvor: Nebeski-dar.hr