fbpx

Izjava o davanju suglasnosti (privole) za prikupljanje i obradu osobnih podataka

Prihvaćanjem ove izjave smatra se da dobrovoljno, svjesno i bez prisile dajete privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka u svrhe koje su ovdje izričito navedene:

  • Vođenje evidencije korisnika utemeljene na Uredbi Europskog parlamenta i Vijeća (EU) 2016/679 od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s  obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ, objašnjavaju koji se osobni podaci prikupljaju u vezi s pružanjem naših usluga i proizvoda, kako te podatke obrađujemo, koristimo i štitimo, u koje ih svrhe upotrebljavamo, kao i vaša prava povezana s vašim podacima.

Pravni temelj za prikupljanje i obradu osobnih podataka je privola osobe čiji se podaci obrađuju, te izvršavanje ugovora.

S Vašim će se osobnim podacima postupati sukladno mjerodavnim zakonskim propisima uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja.

“Dohvati svoje snove”, obrt za proizvodnju nakita, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su izričito propisani zakonom.

Imate pravo od vlasnika obrta zatražiti pristup, ispravak, brisanje i ograničavanje obrade osobnih podataka koji se na Vas odnose. Također imate pravo na prenosivost osobnih podataka te možete uložiti prigovor na obradu osobnih podataka.

Vaši osobni podaci čuvati će se sve dok postoji legitiman interes za njih.

Prigovor na obradu osobnih podataka može se podnijeti putem elektroničke pošte: maja@dohvatisvojesnove.hr.

Također, imate pravo na podnošenje pritužbe na obradu osobnih podataka nadzornom tijelu, kako slijedi: Agencija za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, HR – 10 000 Zagreb, Tel. 00385 (0)1 4609-000, Fax. 00385 (0)1 4609-099, E-mail: azop@azop.hr web: www.azop.hr

Uvjeti kupovine

Prodavatelj je “Dohvati svoje snove”, obrt za proizvodnju nakita, a kupac je osoba koja naručuje proizvode ponuđene na stranici te izvršava plaćanje
općom uplatnicom. Smatra se da ste upoznati i  suglasni s ovim općim uvjetima, u suprotnom “Dohvati svoje snove”, obrt za proizvodnju nakita se oslobađa svake odgovornosti.

NARUDŽBA

Narudžbe možete ostvariti:

  • putem naše web stranice: https://dohvatisvojesnove.hr
  • putem naše facebook stranice /dohvatisvojesnove
  • putem našeg Instagram profila: dohvatisvojesnove__
  • emailom na maja@dohvatisvojesnove.hr
  • telefonom na +385 98 546 413

 

POSTUPAK NARUDŽBE I PLAĆANJA
Nakon izvršene narudžbe na svoju e-mail adresu dobit ćete sve podatke potrebne za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti iznos narudžbe.
Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – u banci, pošti, Fini ili sl.
Rok plaćanja je 3 dana. Nakon toga naručena roba nije više rezervirana za Vas. Kada uplata bude evidentirana na našem računu, Vaši proizvodi će krenuti u izradu.

NAPOMENA KUPCIMA

Boje fotografija proizvoda na web stranici, facebook i instagram profilu, ne moraju nužno odgovarati bojama gotovih proizvoda.


IZMJENE OPĆIH UVJETA I OSTALE ODREDBE

Dohvati svoje snove zadržava pravo izmijeniti ove Opće uvjete bez prethodne najave. Korisnici su dužni prilikom svakog korištenja web stranica, provjeriti važeće Opće uvjete. Važeći opći uvjeti bit će objavljeni na web stranicama.